C'est la vie

Jag + macarons = kärlek

Jag kom hem för en stund sedan, efter en eftermiddag med Maria. Vi tittade runt lite i butiker innan vi gick på jakt efter en Starbucks som inte var fullproppad. Haha, vi gick till fem olika! Vi gick från rue Reumur Sebastopol till Bastille. FEM olika Starbucks och alla var antingen fulla med folk eller så fanns det ingen luft därinne. Tänk er dagarna innan jul eller de första dagarna på rean i Sverige. Så var det idag, fast värre. Man fick armbåga sig fram på trottoaren. Bara för att det var en röd dag och nästan allt var öppet(tidigare var allt stängt på röda dagar i Paris men de ändrade lagarna och nu har många stora butiker och varuhus öppet).
Till slut satte vi oss på trappan till Operan(Bastille) med varsin take away. Efter det var jag helt slut och frusen så jag tog första bästa metro hem.

Nu sitter jag här i soffan, kollar på Terminator 2 med killarna och har smällt i mig fyra macarons. Christophe hade med sig en låda från LENÔTRE som hans föräldrar gett honom. Jag ÄLSKAR macarons, hehe.

Jag ska vila mig lite en timme och sen iväg och äta middag med Ellinor. Perfekt avslut på helgen 🙂

0

0 kommentarer

  • Anna

    Åh minns när jag bodde i Paris, då var allt STÄNGT både på Toussaint OCH på l'Armistice de första åren. Typiskt när man var ledig!!

  • Samantha

    Låter som en bra dag! Jag är inte alls avundsjuk. Vill också gå på café, kolla Terminator och smälla i mig macarons! Jag undrar om jag kan övertala mina kursledare om att läsa allt på distans från Paris?? Haha. Nä.

    Je sais, je sais.. Jag e dålig! Har ju inget liv utanför skolan. Vet inte om jag skulle ha något underhållande att skriva om. But I will try…for you;) Tog inte så mkt bilder i Bryssel, men några fler har jag nog!:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.