Things I like

There is light on the horizon

 

Biarritz i oktober förra året.

 

Jag fick en chock när jag vaknade i morse. Minus två grader?! Lika kallt som i Sverige. Det var ju vår på gång nyss! Jag längtar efter att kunna gå i sandaler och shorts men nu känns det ljusår bort.

 

Tack förresten för alla fina kommentarer och gratulationer till mitt nya jobb. De gör mig så glad! Jag är otroligt lycklig över att äntligen ha ett fast jobb och göra någonting som intresserar mig. Tillfälliga jobb och osäker ekonomi blir tröttsamt i längden. Förhoppningsvis kan jag få ihop i alla fall ett par veckors semester i sommar också, men tyvärr får jag inte mina 25 dagar förrän nästa år. Men det gör inte så mycket för det är ju en del röda dagar i vår. Det får man vara glad för!

 

Nu kan jag börja planera för roliga saker och boka weekends med vänner och pojkvän. Jag skulle vilja åka tillbaka till Biarritz i vår, det var så vackert där. Strand, hav och frisk luft överlag. Ta mig dit.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.