Travels

The Trip

 

Jag skriver ett snabbt inlägg för om en halvtimme måste jag befinna mig på Bourse för att möta Andrew och Phoebe för lunch. resan igår gick väldigt smidigt och vi landade 20 minuter före uppsatt tid. Tyvärr var det lite trafikstockning in till Paris så bussresan tog 1,5 timme. Jag gick av på Opéra och hade riktigt flyt för strax bakom kom en buss som skulle gå ner mot Pyramides. Jag kom hem till Natalie ungefär 2 minuter innan vi var tvungna att åka till restaurangen som hon hade bokat bord på. Stackars Sara hade mindre tur och blev ganska försenad på grund av ett coulis suspect på vägen. Det är alltså när de hittar kvarglömda väskor eller annat, och då stänger de metrostationerna. Det är tydligen mycket sådant nu efter den 13 november för även om det bara är kvarglömda saker så vågar de nog inte ta några risker. Hursomhelst så kom hon till slut fram efter en omtumlande historia med en Uber och språngmarsch på Boulevard St Germain, haha. Vi åt middag på en så himla mysig restaurang (lovar att det kommer ett inlägg om den sen!) och det var så kul att se dem igen. Varje gång känns det som att det inte gåt någon tid alls. Vi bara plockar upp där vi slutade sist. Kunde inte haft ett bättre avslut på min dag. Sedan åkte vi hem vid elva och jag sov nio timmar. Så himla skönt.

 

Jag tog det lugnt på morgonen. Jag älskar att det finns musikkanaler i Frankrike. Det saknar jag i Sverige. Numera visar ju inte ens MTV musikvideor, och jag gillar verkligen att ha det på i bakgrunden. Anyway, jag gjorde en frukost à la française och tog sen en dusch. Nu ska jag gå bort till Opéra och ta metron därifrån.

 

Jag kanske kikar in här ikväll igen. Hoppas att ni får en fin dag!

 

0 kommentarer

  • Anna

    Ååh, härligt att läsa uppdateringar från Paris!! Jag längtar så det värker i kroppen efter allt det där jag till och med var trött på vad gäller stan.. Ha det alldeles underbart nu! Kram!

  • Christine&OtherSweetStories

    Jag tog faktiskt RER-en på hemvägen eftersom jag bodde i Montmartre mina två sista nätter. I vanliga fall flyger jag med Norwegian och tar då Air France bussar till Étoile. Går oftast snabbt och smidigt. Sedan beror det ju såklart på var man ska bo och hur mycket packning man har. Att krångla ner i metron med en stor resväska är inte alltid så kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.