Travels

Three flights in five days

Der blir en snabb uppdatering här från flygplansstolen, igen. Alldeles strax lyfter vi mot Paris och jag ser verkligen fram emot en vecka på fransk mark.

Dublin var såklart riktigt bra på många sätt. Vi åt god och inte så god mat, skrattade åt hundratals roliga saker, drack Guinness (eller jag drack två klunkar innan jag gav den till en kollega), tog en massa foton, yrade runt i Dublin under en treasure hunt och dansade till livemusik på en väldigt irländsk pub. Bland annat. Jag återkommer med full rapportering om föregående helg när tillfälle ges.

Jag är ganska trött nu och behöver nog sova i typ tio timmar för att återhämta mig. Var på kontoret i förmiddags och skulle åka hem vid tolv, men det blev inte så. Typiskt mig att vara tidsoptimistisk. Hade tänkt hänga i loungen ett par timmar men kom förbi säkerhetskontrollen en timme innan avgång, så det blev inte så. I stället betalade jag en förmögenhet på en bränd cappuccino och störde mig innerligt på att jag inte bara betalade 400 kr extra för en SAS Plus-biljett när jag bokade resan. Så hade jag dessutom sluppit den snigelsega kön till säkerhetskontrollen som tog en evighet. Kände mig så stressad där och då vilket är ett tecken på att jag behöver koppla av och koppla bort.

Jag tänker att tre lediga dagar plus en långhelg i en favoritstad kommer göra susen för kropp och själ. Jag har dessutom ett inlägg i utkastmappen från det senaste besöket i Paris så det ska jag se till att slänga upp ASAP.

Nu kör de ut från gaten så jag måste sätta mobilen i flight mode. Vi hörs från Paris!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.