Travels

Airport Lounge

 

Jag tog några av mina intjänade Eurobonus-poäng och köpte access till SAS Lounge här på Köpenhamns flygplats. Man får gratis mat, dryck, kaffe, tidningar, WiFi och en massa annat så det var väl värt pengarna. Så himla skönt att sitta här i lugn och ro och vänta på flyget. Särskilt eftersom att jag är sjukt trött idag, och sjuk. Den här förkylningen vill inte släppa och det blir ju inte bättre av att jag bara sov några få timmar. Det hände en grej igår kväll som gjorde att tankarna har farit runt som en tornado i mitt huvud sedan jag gick och la mig. Oväntade och lite smått jobbiga nyheter som jag inte alls var beredd på. Just som jag trodde att livet skulle ta en positiv vändning så gick det åt ett helt annat håll. Det gjorde mig både besviken och lite arg. Jag försöker känna efter hur jag vill hantera det. Känslor kan jag inte styra, och det är de som tar överhanden för tillfället. Även fast förnuftet säger annat. Lite kryptisk kanske, men jag vill tyvärr inte dela med mig av det just nu. 

 

Mitt flyg går om 35 minuter så jag får nog snart packa ihop och röra mig bort till A-gaterna. Om 2,5 timme landar jag i alla fall i Paris och då har jag en middag med Natalie och Sara att se fram emot. Gud som jag längtar. Denna långhelgen på bortaplan kunde inte kommit mer lägligt.

 

Vi ses väl i Paris?!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *