Paris

Packat & Klart

 

Nu är väskan packad för mina fyra dagar i Paris. För en gångs skull känns det som att jag har packat smart. Jag har satsat på plagg som går att kombinera med varandra och så har jag packat med varma tröjor och sockar. Det värsta som finns är ju att frysa så det försöker jag undvika. Nu ska jag bara bestämma mig för vilken jacka jag ska ta – höstjackan eller den fodrade kappan med fejkpäls som värmer bättre. Samtidigt blir den kanske för varm om temperaturen går upp till 12 grader.

Aaah, vilket dilemma! Någon som är där nu/varit där nyligen som har några tips på vad för ytterkläder jag bör satsa på?

 

Jag ser verkligen fram emot denna resan för jag har redan flera roliga saker inplanerade. Middagar, brunch, apéro, luncher… Som tur är så har jag sparat inför denna helgen för det kommer bli en dyr helg, haha. Det kommer bli så kul att träffa alla vännerna. Jag brukar ju oftast ta det lite som det kommer, men just nu stressar det mig snarare att ta beslut i sista stund så det är nog bra att jag har lite grejer bokade men ändå lämnat en del av tiden åt spontana saker. 

 

Nu hoppas jag bara att den här förkylningen släpper tills i morgon. Jag visste att jag skulle jinxa det när jag skrev igår att jag hade blivit bättre!

 

0

0 kommentarer

  • Isabell

    Åh, trevlig resa! Jag var där förra veckan och det var faktiskt ganska kyligt och regnade, så jag hade nog valt den lite varmare jackan. Hoppas du har bättre tur med vädret än vad jag hade 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.