Shopping,  Things I like

The Ring

Jag köpte inte med mig så mycket från Hanoi eftersom att jag hellre la pengar på mat och upplevelser. Efter en vecka där så tyckte jag dessutom att allt som kostade mer är 300 000 vietnamesiska dong (ca 100 kr) var dyrt. Hehe. Det går snabbt att vänja sig vid låga prisnivåer. Här i Sverige är det fullt rimligt att betala 40 kronor för en cappuccino, men det skulle jag ju aldrig ha betalat i Vietnam just för att det där borta kostade en tredjedel mindre. Hursomhelst så hittade jag denna ringen i en liten butik på en bakgata i Old Town. Jag minns inte vad den kostade men det var nog inte mer än en femtiolapp. Det tyckte jag att den kunde vara värd som en fin souvenir från en minnesvärd resa.

Lägesstatus i sjukstugan då? Tyvärr fortfarande sjuk. Jag vaknade med halsont och nu har jag blivit snuvig. Det måste vara influensa av något slag. Medan jag målade naglarna igår så hann jag se en halv fransk thriller, sedan somnade jag innan midnatt och sov hyfsat bra. Jag började dagen med att ordna några akuta myndighetsärenden, och nu ska jag skriva på en uppgift till kursen jag går. Egentligen har vi föreläsning ikväll men jag vet inte om jag vågar gå. Jag vill verkligen inte bli sämre och i morgon har jag ett viktigt möte på förmiddagen.

Förresten så kommer en Paris-guide upp på bloggen i eftermiddag. Så kika in då om du är nyfiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.