The Blog,  Things I like,  Vardagslyx

Några bra saker just nu

Efter nästan en vecka i sjuksängen börjar jag äntligen känna mig piggare. Igår eftermiddag tog jag en välbehövlig dusch, lämnade lägenhetens instängda koldioxidbubbla, åkte till skolan och bockade av gruppresentationen från veckans ToDo-lista. Det kändes så befriande.

I förmiddags var jag dessutom på ett riktigt trevligt och givande möte. Det som var mest roligt med det hela är att jag på samma ställe stötte på min gamla klasskompis Sandra. Vi var bästa vänner i mellanstadiet och brukade stå framför spegeln hemma hos henne och ”hålla ut” till Céline Dion-låtar med hennes eko-mikrofoner. Någon 80-talist som minns dem? 
”All by my-y-y self…. anymoooooo-oooooh-ooh-re”, sjöng vi för fulla muggar och drömde om våra framtida karriärer som världsberömda artister. Det gick ju dock sådär med den karriären.Träffade på hennes mamma också, och moster. Att de kände igen mig efter typ 15 år tar jag som ett tecken på att jag fortfarande har min ungdomliga, orörda skönhet kvar. Hela den timmen gav mig så mycket energi och motivation.

En annan rolig och positiv sak är att min blogg blivit omnämnd i Best of Nouw #7. Mina bittra vintertankar och våriga bilder från en weekend i Rom (vilket får mig att längta efter resan till södra Europa ännu mer… fyra veckor kvar nu!) beblandas med hjärt-formade semlor och snygga gitarrspelande bloggerskor. Tack @Nouw och Frida för att ni lyfte fram bloggen, vilken mallig start på veckan.

Så till er som nyss hittat hit till bloggen…
Bienvenues mes nouveaux amis!

När jag kom hem gjorde jag en god gärning för mänskligheten och planeten: källsortering. Det är det tråkigaste jag vet så det var verkligen en bedrift. Efter det gav jag mig en klapp på axeln och kunde dricka min dyra, icke-ekologiska cappuccino med gott samvete. Ni vet, det gäller att ha en balans i livet. Blommorna har jag förresten fått av mamma. Vi får se hur länge de där rosorna lever med tanke på mina (bristande) kunskaper i växtskötsel. De gör i alla fall det grå vädret utanför lite mer drägligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.