C'est la vie

The pursuit of happiness

 

Såhär såg jag ut i fredags kväll när jag var på födelsedagsfest med hipster-tema. Jag hade allt hemma i garderoben. Det var bara att kombinera det så att jag såg ut att höra hemma i en lägenhet på Möllan med möbler uteslutande i teak. Typ. 

 

Jag känner mig inte riktigt lika glad idag som jag var just i den stunden när jag lagom salongsberusad (det var nog just därför jag kom på den idén inne på en toalett..?) knäppte av denna bilden. Idag har det känts tungt och jag hoppas verkligen att det är på grund av sömnbrist och att det känns bättre i morgon. Tack för alla hjärtan och för så himla, himla gulliga kommentarer på förra inlägget. Ni ska veta att era komplimanger och omtänksamma uppmuntran går rakt in i hjärtat. Det gör min dag ibland. Jag blir så glad att det finns människor med så vacker insida som många av er verkar ha.

 

Jag har precis ätit middag och tänkte faktiskt gå och lägga mig så fort jag tagit en snabb dusch. Just nu orkar jag inte skriva om helgen utan det får bli senare i veckan när jag förhoppningsvis har lite mer inspiration och skrivlust. 

 

I morgon är en annan dag. Eller hur? Hoppas att ni haft en bättre måndag än jag har haft. 

 

En stor fet virtuell björnkram från mig till er ❤

 
0

0 kommentarer

  • Christine&OtherSweetStories

    Haha alltså älskar din kommentar! Inte för att du varit med om något så fruktansvärt jobbigt, utan för att du finner tröst i mina negg-inlägg 😉 Men fy, stackars dig! Hyrde du ut till olika personer? Borde du inte kunna anmäla detta? Om du har hemförsäkring så kan du ju få ersättning för golvet i alla fall. Det kostar ju massor att slipa. I annat fall får du juridisk ersättning. Fast det kanske är svårt. Blir ju ord mot ord om du inte har bevis. Lider med dig. Hoppas att du unnar dig själv ett par nya snygga löparskor som plåster på såren 😉 Och tack ska du ha för uppmuntran och peppen. Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.