Things I like,  Vardagslyx

The impeccable house guest

Check out the afternoon light in my kitchen – best thing about this apartment!

Oops, jag märkte precis att detta inlägg inte publicerades tidigare idag som det var meningen. Jag måste ha missat att klicka på knappen. 

Precious anlände igår kväll strax innan midnatt och efter att jag hade tagit emot henne vid tåget tog vi bussen hem till mig och gick ganska omgående och la oss. Idag hade vi en sen start på dagen men det var så himla skönt att ligga och morna sig för att sedan äta frukost i lugn och ro. Min gäst är för övrigt den bästa man kan ha. Dels hade hon med sig världens bästa present (jag återkommer till det sen) och dels så har mitt kök nog aldrig varit såhär städat. ”You’ll cook and I’ll clean”, säger hon med bestämdhet i rösten och jag känner inte riktigt att jag vill argumentera emot det. Med betoning på ”vill”. Efter vår långsamma frukoststund slängde jag ihop ett bananbröd (jag låter mer rutinerad än jag faktiskt är) och sedan kom min kusin Sophia och hennes lilla charmtroll Ines hit på fika vilket var väldigt mysigt. När de gick hem så satte jag och P oss för att jobba lite med olika saker, sådant jag skjutit upp som nu känns skönt att kunna bocka av på samvetslistan.

Vid fem gick vi iväg för att handla lite mat och sedan lagade vi till en riktigt god middag. Nu ska vi äta lite efterrätt och dricka te medan vi ser en film. Min första tanke var att vi skulle gå ut på någon bar men ingen av oss kände riktigt för det.

Ha en fin kväll mina vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.