C'est la vie

The hardest part


Jag behöver en helfigursbild till ett jobb jag ska söka(fråga mig inte, det är sannerligen ett speciellt land det här) så Janis tog den här bilden på mig igår efter vi ätit middag. Jag står här utanför ett hotell, och alla som gick föbi när vi stod där och fotade tyckte nog att vi var helskumma, haha! Men vad tror ni, kan jag få ett jobb med denna bilden? Haha 😉

Min blogg är inte uppdaterad lika frekvent som tidigare men just nu är jag inte så motiverad att skriva. Jag tror att jag är nere i en svacka just nu och det är mycket i tankarna. Funderingar inför framtiden, jag saknar C mer än jag nog trodde att jag skulle göra, oro för en vän som inte mår bra, jobbsök, en fot i Paris och en i Malmö… eller Stockholm? Trött på dryga, korkade och otrevliga fransmän, saknar familjen och bästa vännerna.
Det pissiga vädret hjälper ju inte heller direkt. Det var sol i morse men jag satt uppe till halv fyra och pratade med en kompis på msn, haha! Så jag somnade om då och när jag vaknade var det mörka moln på himlen. Igen.

Jag och Janis hade iafl en väldigt trevlig middag igår. Vi gick till ett av mina favoritställen och åt en god club sandwich och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag var hemma innan tolv och kände mig ganska nöjd med att inte ha gått ut och festat igår. Inte för att jag somnade i tid 😛

Nej nu ska jag börja rensa mina papper för jag flyttar från mitt lilla chambre de bonne om 1 ½ vecka. Måndagen efter att C har kommit tillbaka till Paris så flyttar jag hem till honom och hans roomies. Jag ska bo där sista veckan innan jag flyger till Sverige. Dels för att jag sparar 100 euro på det och såklart så får jag och C mer tid att umgås innan jag åker 🙂 Skönt också att slippa tänka på att rensa och städa saker i sista stund innan jag ska åka till flygplatsen. Det ska ju vara superent och fint här när jag flyttar.

Halvtid nu. Bara andra halvan kvar.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ibland finns inte motivationen där av olika anledningar men förr eller senare brukar den komma tillbaka igen.
    Hoppas att du får en fin helg.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.