Vardagslyx

Delicato chocolato

Kolla vad jag hitta i svenska affären idag. Delicatobollar!!! Jag dog lite när jag såg dem men kände att 3 stycken fick räcka, jag åker ju faktiskt till Sverige om 3 veckor. Dessa ska jag njuuuta av. Dessutom hittade jag ett par sjukt snygga solbrillor på tattiga TATI. Allt detta tack vare Maria. Hade det inte varit för henne så hade jag inte gått till någon av affärerna idag. Maria hon är bra hon 🙂 Nu ska det bara bli sol så jag kan gå ut i mina billiga Wayferer-kopior!

Efter vår lilla shoppingrunda i södra delen av Montmartre så tog vi 12:an ner till lite chicare St Germain och åt lunch på ett riktigt trevligt ställe som jag ska tipsa er om sen. Mysig inredning, inte alls så dyrt, trevlig personal och bra mat. Det var en riktigt trevlig dag det. Fast det kunde ju vara lite varmare. Det var nästan så jag önskade idag att jag hade haft ett par vantar. What’s with the freaking februariväder?! Brr!

Nu ska jag byta om till joggingvänliga kläder och ta mig en liten tur. Efter den flottiga pizzan känner jag att magen behöver motioneras lite. Eller ja, mycket.
Efter det ska jag träffa Janis som är tillbaka från sin semester i USA. Åh det ska bli så kul att se henne igen! Vi har inte setts på nästan en månad så vi har nog en HEL del att prata om 😉

Ps, jag hoppas att ni som läst min blogg länge känner mig lite och vid detta laget förstår min ironiska humor. Nej, varken jag eller Solli är alkoholister. Självklart drack vi inte vodka till lunchen igår utan de var lite fyndiga och serverade vattnet i Absolut Vodka-flaskor. Ta inte allt jag skriver på största allvar, hehe 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.