Inspiration

Dreaming

Under vår och sommar så blir jag så himla inspirerad stilmässigt. Tidningar, bloggar, kändisar, folk på stan. Överallt ser jag folk med outfits som jag vill kopiera rakt av!

Jag gillar verkligen Lauren Conrad’s stil. Det är något jag inspireras av för jag hade lika gärna kunnat bära det själv. Den första bilden ger mig tankar till min koralloreange kjol som jag längtar efter att få bära igen barbent med sandaler. Och den högra bilden är ju så klassisk och snygg. Min svarta kjol från Bershka och en snygg blus, så vill jag gå klädd på sommaren fester.

Tänk er 25 grader, kvällssolen skiner och man kan gå ut med sina brunbrända ben(eller brun utan sol för min del eftersom mina ben aldrig lyckas på färg på sig) och sitta på en uteservering med ett glas vin i handen. Eller på dagen när gräset luktar nyklippt och det doftar sådär somrigt och underbart, promenera längs alléen via Lugnet och sätta sig med en frappe eller glass vid kanalen med en bästa vän och snacka skit. Eller ligga i en park och kramas med den man tycker om. Sola vid havet. Åh. 
*drömmer om sommaren*

Okej… tillbaka till verkligheten. Nu ska jag ut i det gråmulna och 10-gradiga Paris och träffa Maria. Vi ska spana Converse till mig(eller egentligen syrran men jag kom på att jag också skulle behöva ett par nya) och så ville hon till Affären och köpa saltgodis. Jag ska INTE köpa godis däremot. Åååh, godishallon och skumsvampar….
*drömmer igen*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.