Beauty

Longue Tenue


Jag behövde köpa en ny mascara och eftersom jag nästan uteslutande alltid köper antingen Dior, Lancôme eller Clinique så fick det bli någon av dem denna gången med. Fast nu vågade jag testa en ny som jag inte testat innan, Clinique Lash Power Mascara. Det var en chansning och hade kunnat bli ett dyrt felköp.

Men den är riktigt bra. Dock tänkte jag ju inte på att long-wearing formula verkligen betydde just long-wearing. Eller jag är ju inte helt bakom flötet för jag läste inte alls utan kollade mer på borsten. Denna är inte direkt en ”ta bort med varmt vatten”-mascara. Men så är den ju riktigt hållbar med. Så den kan jag ju ha om jag ska på bio och se en sorglig film t ex eller om jag ska springa ute i regnet.
Man får ju koncentrera sig på de viktiga sakerna.

Det blev även en fin ögonskugga från Sephora’s egna märke.

Ps, jag vet att Paris-guiden inte poppat upp ännu men jag vill tipsa er om några restauranger som jag först måste ta reda på adressen till. Och i hällregn har man inte direkt lust att ta omvägar till metron. Sen känner jag mig inte superinspirerad just nu då jag har så mycket annat att tänka på. Men det kommer, lovar! 🙂
Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Har börjat på en ny bok som verkar ganska bra. Hoppas jag.
God natt på er!

0 kommentarer

  • Nina

    Skuggan såg fin ut! Ha Ha vi köper exakt samma mascaror, har även testat den från Clinique men Dior är nog snäppet vassare 😊

    Ha en skön kväll. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.