C'est la vie

När änglarna gråterSalade Tropezienne


Vi delade på en flaska vodka till maten. Men vad fan, är man ledig så!


Cool inredning


Stackars Solli hade nackspärr. Hoppas det snart går över vännen!


I’m siiiinging in the rain… nej, detta leende var ett falsk leende. Endast för att göra mig bra på bild.

Haha, jag fick en så rolig kommentar idag och nu sitter jag och funderar på vem fasen jag känner som heter Kekke 😛 Mysko det där.

Usch det är riktigt helvetesväder idag och jag kommer säkerligen bli förkyld eftersom att jag gått runt med en fet pöl i mina skor hela eftermiddagen. Fast idag glömde jag iafl inte mitt paraply. Thank god!
Idag träffade jag Solli för en trevlig lunch i St Germain-området. Inte riktigt mitt hood men hon tog oss till en trevlig restaurang som visade sig ha riktigt goda(och mäktiga) sallader. Häftig inredning med men tyvärr inte den bästa servicen. Servitören sa att han fått för lite men sen när vi räknade pengarna så visade det sig att det stämde och att han räknat fel. Inte kunde han vara trevlig och be om ursäkt heller, istället var han arrogant och otrevlig.

För övrigt har hela dagen varit full av otrevliga och oserviceinriktade människor. Är det regnet som gör folk sura och bittra kanske? I know I am! Haha. Fast otrevlig är jag inte för det.

Christophe är i Venedig nu. Tror ni att jag är avundsjuk? Som fan att jag är. Fast tydligen regnade det och som vanligt fick jag ett poetiskt sms som löd: ”det regnar i Venedig men det är nog för att jag är ledsen över att du inte är här som änglarna gråter(detta översatte jag fritt eftersom jag tror att det var det talesättet han menade, typ)”. Fint va? Han trodde nog att han kunde släta över början som löd: ”salut sexy bitch”… Han vet hur han ska få mig på fall min romantiska fransman 😉

Jag har pratat med syrran en lång stund ikväll, inte mycket mer spännande än så blev min tisdagskväll. Vi hade inte pratat på länge så det var mysigt att få ta igen lite. Mycket som händer nu förstår ni. Mycket man missar.
Nej nu ska jag smälta pastamiddagen och de 5 kanelgifflarna jag smällde i mig som förrätt och se på de Svenska Hollywoodfruarna.

Later!

0 kommentarer

 • Karin

  ah jag förstod det, sånna finns det ju tyvärr gott om haha, men tänkte mer om det handlade om nåt specifikt inlägg, men va väl bara "allmänt skitsnack" då:p bry dig inte:)

 • Lorena

  härliga bilder!

  sv: ja jag köper nya strumpbyxor hela tiden känns det sm , de nya jag tog på mig idag är redan sönder..trist!

 • Solli

  tack 😊 Det börjar äntligen släppa men har fortfarande lite ont..men men det lär gå över helt snart hoppas jag 😊
  det var jättekul att få träffa dig. Håller tummarna för dig vad gäller jobb o hoppas vi ses snart igen!
  Bisous!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.