Shopping

Me like Zara

Såhär ser byxorna ut som jag köpte igår på Zara. Det blev dessa samt ett par svarta(fast de svarta bytte jag ut precis innan jag gick till kassan och nu var de för stora så de måste bytas, typiskt) likadana. Färgen är inte riktigt som på bilden, det blir ju lite tokigt med blixten. Lite mörkare rosa är de. Sen är de lite kortare så det blir snyggare till skor och högklackat. 60-talsstil. Jag känner mig som Baby i Dirty Dancing i dem! Haha 😉

Alltså jag provade inte ens dessa rosa i butiken. Jag bara såg dem och tänkte ”jo men vad ballt, rosa byxor är ju fint!”. Jag tänker med svarta högklackade sandaler, eller vita tygskor… eller svarta mina silvriga ballerina.

De sitter jättebra och jag gillar färgen. Men frågan är om jag inte skulle tagit beiga istället.
Vad tycker ni? Bra eller anus? Hiss eller diss?

De fanns i vitt med och kostar 19,90 euro. Inte direkt dyrt om man säger så! Alltså jag älskar ju Zara, man kan nästan alltid hitta något fint där.

Det blev även denna klänningen från samma ställe. Man ser inte så bra hur den ser ut men den är jättesöt på. När jag gick in hos Maria igår så såg jag att hon köpt en likadan dessutom, haha! Det är lite kul det där Maria för jag minns att du tittade på den koralloreanga kjolen på H&M och tyckte den var fin, och så hade ju jag den. Kommer vi börja komma med samma grejer? Hur som helst så har du oklanderlig smak 😉

Jag provade även dessa chinos. Men nej det här med löst uppe är inte jag. Jag ser helt mongo ut ju! Hur lyckas alla andra se så snygga och chica ut? Jag vill hitta ett par normala och raka men ändå lite lösa.
Any ideas?

0 kommentarer

  • Magdalena

    Riktigt fina byxor, härlig färg 😊 Jag hade nog köpt en av varje färg hehe. Vill också ha de! Jag passar inte heller i chinos. Ser jätteskumt ut. Tycker det är så fint på andra men kan tyvärr inte ha det själv. Ser inte klokt ut på mig.

  • matilda

    Åh, jag förstår inte heller hur alla lyckas se så chica ut i chinos, när dom sitter sådär löst upptill. Jag ser inte klok ut, min rumpa ser ut som en garageport och benen blir som två strutar haha. Jag hittade ett par på Zara som egentligen är "vanliga" byxor som ska vara en aning korta i benen på "alla" andra men på mig blev dom hellånga och perfekt som chinos när jag rullade upp dom i benen 😊 haha.

  • Ferferi

    Chinosen var skitsnygga, vad låg det på? Jag brukar aldrig vara inne på Zara här i Paris. Men älskar det i Sverige. Konstigt det där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.