C'est la vie

TGIF

Äntligen fredag! I morse när jag vaknade var det bara en tanke som gick genom mitt system: Låt mig bara ta mig genom denna dag. Det låter mer dramatiskt än det faktiskt var men när väckarklockan ringde kl 06.00 var jag så trött att jag fick lust att gå till jobbet i myskläder. När en kollega sedan klagade över morgontrötthet på grund av tidsomställningen insåg jag att det säkert är därför jag varit så trött på morgonen. Jag har för tusan gått upp klockan fem två dagar denna veckan. För en kvällsmänniska som jag är det ungefär som att stiga upp mitt i natten och förväntas vara på alerten. Det har varit en lång vecka med ett och annat frustande vid lektionens slut. Idag under sista timmen hade jag en kort föreläsning om allmän hyfs till de curlade sjätteklasseleverna, men de här väl säkert glömt det efter påsklovet. Undrar om det får bättre effekt att ta det till deras nivå? ”Asså, walla, håll k*ften. F*ck you, don’t roll your eyes at me, noob”. Det är ungefär så de pratar med varandra, när de inte ber sina lärare att ”chilla” efter att vi bett dem att lämna in mobilen för femte gången. Aaaah, dagens ungar. Visst är de underbara? Så fulla av respekt, hänsyn och utökat ordförråd. Fast de kan såklart vara ganska roliga och härliga också. När de inser att jag inte är ute efter att göra livet surt för dem.

På tal om jobb så ska det bli skönt att vara ledig i några dagar. Det har varit ostadigt väder i några dagar men nu ska det bli sol och mer än tio plusgrader en vecka framåt. Ikväll kör jag på Netflix and chill, men i brist på person att Netflix-chilla med så får det bli the next best thing; socker och kalorier. Jag rörde ihop min hemmagjorda Daimglass innan som består av vaniljglass, chokladglass och krossad Daim. Vill du ha receptet? Köp de tre ingredienserna och blanda dem. Klart! Sedan ska jag titta på Love is Blind såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.