Vardagslyx

Brunch, home office & Love is Blind

På tal om vardagslyx och livsnjut så har min torsdag gått just på de två linjerna. Det började med en lång promenad i Pildammsparken med Louise och när vi duschat hemma hos henne fixade vi enormt mycket mat. Även Erik och Marcel kom över så efter en två timmar lång brunch har vi tillbringat eftermiddagen med att jobba, bocka av adminsysslor och plugga. Det har nog varit den mysigaste torsdagen på väldigt länge. Jag har dessutom fått en massa gjort som jag prokrastinerat i flera månader – ja till och med under hela förra ÅRET. Detta vill jag göra (nästan) alla lediga dagar. Vi har dessutom ganska högt i tak här i gruppen så det diskuteras, argumenteras, ifrågasätts, drivs med, peppas och gnabbas högt och lågt. Lite som en kompis-familj.

Jag börjar jobba tidigt i morgon så jag tänkte snart åka hem och fixa lite middag. Louise har redan gått på styrelsemöte medan vi sitter kvar i hennes lägenhet. Lite som en fritidsgård för vuxna. Jag längtar hem så att jag får fortsätta mitt plöjande av Love is blind på Netflix. Någon annan som sett det? Jag var riktigt skeptisk till det när Anneli tappert försökte sälja in det och var nära på att stänga av efter en kvart in i första avsnittet, men är nu helt fast. Det är väldigt amerikanskt och präktigt men likväl kan jag inte sluta titta på det. Om du vill se folk överdriva varenda mänsklig känsla i internationell TV så är det ett program för dig. ”OH. MY. GOD. I am so happy right now”, ”I looooove youuuu”, ”I love you more *sniff sniff*”, ”You are my SOULMATE”… etc etc. Jag har aldrig sett så många manly men storböla och bekänna sina innersta rädslor eller bli defensiva för att tjejen inte faller för hans spel för gallerierna. Med andra ord så är det hela oerhört fascinerande.

Dessutom blir jag sugen på att också vara kär, men det kommer väl så småningom. Mina vänner tycker att jag ska söka till Gift vid första ögonkastet. Mitt svar på det var: HAHAHAHAHAHA!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.