Okategoriserade

Nio livstips från mina kloka läsare

Jag tyckte att ni som svarade på frågorna under inlägget Nog om mig! Vem är du? gav så bra tips. Vem behöver smöriga life quotes på Instagram när man har er! Det märks att vi har samma inställning till vardagslyx och unnande. Kanske är det därför vi kommer så bra överens?

Så jag har alltså samlat dem här i ett och samma inlägg. Om någon vill addera till listan så går det såklart hur bra som helst. Sharing is caring!


”Yoga, det stillar huvudet och stärker hjärtat och kroppen 😲) …och ett gott te och en bra bok!”

”Unna dig! En påse godis, nya jeans eller en bukett tulpaner, en ny bok eller varför inte en ny parfym.”

”Promenader och vandringar. Det finns inget bättre för kropp och själ. Rensar hjärnan och ökar pulsen.”

”Att införa lyx-tisdag har gjort mitt liv bättre. 😄Tisdagar är ju lite sisådär, så att göra något kul, äta något festligt, ta ett glas vin i soffan, vara uppe sent och kolla på film (trots att man ska upp tiiiidgt och egentligen borde sova) är sånt som får vardagen och veckan att bli lite roligare (för en småbarnsmorsa iaf 😅)”

”Gå i skogen med min hund, vara en riktigt hemmamysare med en bra film/bok, tänt i kakelugnen & en god ostbricka.”

”Analysera mindre och leva mer. Har analyserat alldeles för mycket i mitt liv vilket jag ångrar. Våga släppa taget och bara låta saker hända. Saker kommer falla på plats fast man inte tror det. Vill du ha en partner leta efter någon med ett fint och attraktivt inre det är det som i längden är värt något.”

”Lyssna på sig själv och va snäll mot sig själv. Motverka duktig-flickasyndrom. Sätt gränser. Det är okej att ombestämma sig. Gör sånt som ger energi. I mitt fall: egentid, träffa familj och syskonbarn, skrivande, matlagning, skogspromenader, spontana infall som kanske en hotellövernattning i närliggande stad eller en dagsvandring i något naturreservat.”

”Njut av vardagslyx så ofta du kan.”

”Att prioritera att må bra och strunta i vad alla andra gör (jobbar på den…).”

Sedan fick jag även en input gällande bloggens design.

”Öka kontrasten i kommentarsfältet, det är ljusgrå text på vit botten för mig. 😊 Annars, fortsätt på ditt tema. Jag gillar det, även om jag inte är inne och läser varje dag eller ens vecka.”

Så jag undrar om det är någon mer som upplever detta som irriterande? Har någon annan bloggläsare andra svårigheter, utmaningar eller frustrationer gällande det tekniska och praktiska här på bloggen? Speak now or forever hold your peace.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.