Weekend

Tack livet för den här helgen

Innan den här helgen började hade jag ingen aning om att den skulle bli så spontan och rolig. Det har känts ungefär som tiden då jag bodde i Paris. Jag visste aldrig innan fredagen vad jag skulle hitta på, men det blev oftast väldigt bra ändå. Såklart är det skönt att ibland ha ett par planer inför helgen så att det finns någonting att se fram emot men oftast blir det som allra mest minnesvärt när jag tar det lite som det kommer.

Min helg började med att Kamillas lilla bebis kräktes på mina byxor. Tack för den. Jag har för övrigt insett att nyfödda bebisar inte är speciellt roliga. De bara skiter, äter, skriker, sover (om ens det) och kräks. Väldigt få bebisar är ju dessutom söta då. Hey, en mamma höll med mig så ni föräldrar får inte komma med några kränkningsanmälningar nu.

Trots spyan på jeansen blev dagen bara bättre. Jag gick från inga planer till roliga planer på en millisekund vilket innebar spontan AW på Food Truck Festival, som hade tagit över Magistratsparken, tillsammans med två nyfunna tjejkompisar. Där satt vi och drack vin i kristallglas i kvällssolen för att sedan gå på en spontan DJ-spelning på SMAK (Malmö Konsthall) med ena halvan av The Knife. Där stod vi tillsammans med alternativa hipsters som diggade till musiken lite smått sekt-liknande. Kvällen avslutades med ett glas vin på en krog vid Möllan.

Igår var jag på en trevlig picknick med bubbel och ost vilket ledde till ännu mer bubbel på en balkong och djupa diskussioner om vilka länder det faktiskt finns i Afrika och serierna man tittade på under 90-talet.

Idag skulle jag och syrran äntligen sålt på loppis men på grund av logistikproblem fick vi skjuta på det IGEN. Det är som flickan som ropade ”Vargen kommer!”. Till slut kommer ni bara rycka på axlarna och tänka ”Jaja, visst att du ska…” när jag berättar att jag ska stå på loppis. I stället för att kämpa med skamlösa prutare, satt syrran och jag hos mig i några timmar och drack kaffe med min kompis Louises syster Cissi. På eftermiddagen mötte jag upp med några vänner för en ännu en kaffe på Malmö Saluhalls uteservering följt av en mjukglass i Folkets Park. Tyvärr tänkte jag inte överhuvudtaget på att ta några foton efter fredag klockan 18.30, men det var ju mest av allt för att jag haft det för trevligt för att ta upp mobilen eller kameran.

Det var en TYPISK Paris-helg egentligen. Fast i Malmö. Ändå helt okej att vara här när livet känns fint och jag umgås med människor som får mig att skratta från maggropen.

Hur var din helg då? Berätta!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.