Outfits,  Shopping

Precis som Ernst Kirchsteiger, nästan.

Det känns som att det var alldeles för länge sedan jag körde med en dagens outfit, eller OOTD, som det ju heter på influencer-språk. Nu är jag förvisso ingen influencer men låt mig hållas för idag bara. Jag lovar att aldrig använda det som hashtag på Instagram.

Linnetyg måste ju vara det som är mest sommar à la Ernst Kirchsteiger? Därför kände jag att det var det jag behövde när jag går omkring barfota i gräset på mitt lilla torp och vattnar mina nyplanterade perenner. Om jag hade ett torp, vill säga, och hade gröna fingrar. Tyvärr har jag varken det ena eller det andra. Ändå står jag här på en klippa i skärgården i mina nya linneshorts som om jag vore en fena på att filéa abborrar och kunde namnge fler än tre sorters ängsblommor.

Shortsen köpte jag på Oysho i Spanien samtidigt som jag hittade den här fina klänningen. Linnet är gammalt, solbrillorna från ett marknadsstånd på Strand Street i Kapstaden och skorna Birkenstock’s. ”Solbrännan” är ett filter.

”Postorderkatalog”-posen kallar jag denna.

Här har jag ingen aning om att Linda tar bilder på mig, såklart. Det är helt naturligt.

”Böja ena benet och se obrydd ut”-posen.

Shortsen är delvis i linne och jag hittade dem faktiskt på Zalando. Här går de att beställa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.