C'est la vie

Tack för era kommentarer!


Lunch förra helgen med Stina. Är så glad över att vara hemma hos bästa vännerna. Älskar er ♥

Tack för alla era kommentarer. Det är roligt att höra era åsikter! Till er som alltid slänger in med kommentarer, komplimanger, omtanke, smarta åsikter och synpunkter. Ni är så fina. Tack för att ni finns! ♥

De flesta av er verkar vilja att jag fortsätter som jag gör nu, fast med lite fler Paris-inslag. Efter närmre eftertanke så håller jag nog med. Bloggen är personlig och speglar mitt liv. Det är som en dagbok, fast inte lika privat. Bloggen är mitt liv på något sätt. Oavsett om jag lever det i Sverige eller i Paris.

Däremot, ”Matilda”, som gör reklam för ansiktsbehandlingar etc genom kommentarer. Du kanske skulle ta och dela ut reklamlappar i stället? Jag pluggar marknadsföring/försäljning och jag undrar verkligen vad det är för företag som sjunker så lågt att ni skriver helt orelaterade kommentarer med länk till ert företag. Det finns andra sätt. Du får gärna kommentera men smygreklam i min blogg är inte välkommet! Jag raderar det ändå.

0

0 kommentarer

  • Samantha

    Så fin!:) Och jag undrar också hur pass effektiv smygreklam i form av kommentarer på bloggar är…? Jag har då aldrig tryckt på någon sådan länk.

    Det var tio härliga soliga dagar och det hade gärna fått vara det dubbla:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.