C'est la vie

Paris-blogg eller blogg med lite Paris?

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen nu när jag är ”hemma” i Sverige igen. Min vardag är ju i Malmö nu och jag vet det inte blivit så mycket Paris på bloggen senaste tiden eftersom det inte varit aktuellt. Men självklart är bloggen till för att visa bilder från Paris, spekulera i kulturkrockar, tipsa om mina smultronställen och skriva om mitt liv i Frankrike.

Antingen fortsätter jag som vanligt, men med lite mer Paris- och Frankrikeinslag. Eller så kör vi tvärtom, alltså lite mer Paris och lite mindre min vardag här i Sverige. Vilket nog kommer passa bäst in i mitt stressade skolschema och också färre inlägg.

Eller så skriver jag BARA om Paris. Det känns konstigt att ha en blogg om Paris där bara 1/5 handlar om just Paris. Samtidigt som mitt liv just nu inte är i Paris. Då kanske jag i så fall öppnar en till blogg som är mer om mitt liv och vardag.

Vad tycker ni?


Ps, jag tar en liten paus några dagar, jag känner att jag behöver det just nu. Så kan ni väl skriva lite vad ni tycker och tänker så länge? Även om det är något ni skulle vilja fråga om just Paris. Så ska jag klura på vad jag vill göra jag med.

D’accord?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.