C'est la vie

Starbucks sprider sig i Sverige


Bild härifrån!


Parc Monceau

Nu kommer den stora hypade cafékedjan Starbucks till Malmö och Göteborg. Tydligen ska de öppna på centralstationerna. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Starbucks hör på något sätt inte hemma i Sverige. Dessutom känns det som en lyx att gå dit och äta deras pannkakor med sirap en höstig morgon tillsammans med pluggböckerna och lyssna på affärsmän prata business på franska. Eller ta med en frappe och promenera på Paris gator. Nu blir det så tillgängligt så jag kommer tröttna på det. Eller ja, mer än jag redan brukar göra med jämna mellanrum när jag bott långa perioder i Paris.

Vad tycker ni som bor i Malmö och Göteborg? Ser ni framemot det?

0 kommentarer

 • mikael

  Är väl inte så förtjust i Starbucks. Det tar ju 45 minuter innan kaffet har svalnat …
  Finns bättre kaffeställen i Göteborg. Men skulle man ha vägarna förbi så är det klar jag kommer testa. Men det är inte mitt förstaval

 • Ellinor

  Jag gillar Starbucks, men föredrar att besöka det då jag är utomlands. Det passar, enligt mig, inte in i den svenska cafékulturen. Det är så tråkigt med alla dessa opersonliga kedjor som slår ut de små och genuina ställena.

  Kram

 • Nathalie

  Jag tycker att det är så tråkigt, Starbucks är något som man ska besöka utomlands. Känns som hela grejen är förstörd 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.