The Blog,  Things I like

Tack för denna veckan <3

Snart är den här veckan slut och min tid som Veckans blogg håller på att gå till sin ända. Det har såklart varit roligt men jag har också insett att det inte gör mig ett dugg lyckligare att få 85 likes på ett blogginlägg än fem. Oavsett hur gulliga kommentarer jag fått. Jag blir såklart glad av det, men med många läsare smyger sig prestationsångesten på. Det är i alla fall en hel del nya läsare som trillat in här på bloggen och ni verkar ju vara ganska så härliga, kloka och snälla. Troligtvis kommer läsarantalet sjunka i morgon när nästa bloggare tar över rodret och blir veckans blogg, men ni som vill hänga kvar här är varmt välkomna att stanna. Det har varit ungefär likadant denna veckan som det brukar vara på bloggen, förutom att jag varit supertrött och kämpat lite med skrivkramp light vilket lett till lite ytligare texter än vanligt. Jag har inte riktigt orkat gå på djupet.

Hursomhelst. Om du nyligen hittat hit och undrar vem tusan jag är så kan du läsa inlägget jag skrev i måndags där jag berättade lite om mig själv. HÄR hittar du det.

Jag har även Instagram. Följ mig där om du vill vill. Räkna inte med några överexponerade, ”drömmiga” influencer-bilder i pastellfärger utan mer sådant jag brukar tycka är fint och roligt.
Jag heter christines_stories där med.

Jag finns på Bloglovin också, men ska jag vara ärlig så använder jag det inte ens själv. Fattar knappt ens hur jag loggar in på mitt konto. Men kanske är det enklare att följa bloggen på det viset?

Slutligen vill jag säga STORT TACK till @Nouw och @fridasfriday. Vilken enorm komplimang att få vara Veckans Blogg bland alla fantastiskt duktiga bloggare på denna sajt. Jag känner mig både ärad och rörd av det. Kram på er gölliga brudar ❤

Dags för mig att sova.
Buenas Noches!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.