C'est la vie

Ta mig tillbaka till havetDumma dumma Paris som ligger mitt i landet!

Tillbaka i Paris. Känns både skönt och trist. Men det var strålande sol och ca 26 grader när vi kom hit i eftermiddags så det kändes inte så farligt att vara tillbaka i stan. Och vi började med ett skråvmål på donken. Oh yes, efter en vecka på landet så saknar man allt härligt kommersiellt skit. Men nej… det är ju inte så gott längre. Tror jag håller mig till McFlurry’n där i fortsättningen. Eller sallad. Men när kylen gapar tom så blir det en enkel utväg 😉

Jag har packat upp min väska(hör och häpna säger jag bara, den brukar stå kvar tills jag ska resa igen och alla kläder ligger i smutsen) och vi har tvättat en maskin. C och Ludo sitter och spelar PS och jag går igenom bilderna från semestern. Inte så fasligt mycket ändå. Jag är glad över att ha tagit få BRA bilder och inte många skitbilder. Man lär sig med åren, haha! Jag håller på att sortera vilka som ska visas på bloggen, så håll utkik. Det kommer inom en snar framtid!

Ps, jag saknar poolen och havet redan. Kanske ska testa Paris Plage? Suck… lockar verkligen inte. Nu önskar jag lite att jag var i Malmö och kunde ta bussen till Västra Hamnen… Dessutom är ju i princip alla på semester, i Sverige, returnerade i sitt hemland eller så jobbar de heltid. Robin du är mitt sista hopp!

0

0 kommentarer

 • Christian "livsnjutaren"

  Hej på dig!!!
  Vilken härlig blogg du har..

  Förstår att du längtar efter poolen och havet.
  Finns inget så underbart som att hoppa i en lagom kall pool när man steks i solen.
  Visst gör jag det hela bättre för dig? ler lite retsamt

  Ha det bra!!

 • Ellinor

  Det är alltid lite vemodigt då man kommer hem efter en härlig semester. Dock brukar man finna sig skrämmande fort i vardagen igen.
  Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.