C'est la vie

Synd för er Veolia, ni har förlorat ÄNNU en kund

En sak är lite störig just nu. Min jeansjacka ligger på Veolias hittegods i Linköping eftersom jag glömde den på vägen till Stockholm. Jag försökte ringa dem när jag kom fram men eftersom vi var försenade så hade kundtjänst stängt. Nästa dag var den i Linköping. Trots att vi var 50 minter försenade på vägen hem så vägrar de göra mig den lilla tjänsten att skicka den gratis till mig. ”Nej det gäller bara vid 60 minuters försening”. Jaha, jo för det är ju så stor skillnad på 50 och 60 minuter… DESSUTOM vi var 30 minuter försenade på ditvägen också. 

VILL Veolia få dåligt rykte eller?! Jag vet inte en enda jag pratat med som varit nöjda efter de åkt med dem! Förseningar och så dålig luft i vagnarna så man knappt får syre. Jag hade huvudvärk i slutet av resan både upp och hem. Kvinnan på hittegodset är skittrevlig och tyckte också jag skulle fått kompensation, men får inte skicka på deras bekostnad utan klartecken från kundtjänst. Och chefen där verkar ju inte veta vad ordet serviceminded betyder.

Och hur lönt är det att betala 150 spänn för en jeansjacka nu? Suck.

0 kommentarer

  • Sofia

    Trist. En kompis till mig glömde en kursbok på flyget från London till Berlin och fick till svar att hon var tvungen att hämta den själv på deras hittegodsavdelning. I Barcelon. Skrattretande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.