Things I like

Underbara fredag!

Äntligen helg! Gud som jag längtat efter sovmorgon, ni anar inte som jag behöver det. Idag var en bra dag. Vi redovisade våra arbeten och gick grundligt genom vad att förvänta sig av tentan. Så skönt med en lärare som faktiskt berättar VAD man ska plugga på av en kursbok på 700 sidor varav 500 är en massa oväsentligt blaha.

På lunchen köpte jag en god kyckling/curry-baguette(men spillde såklart currysås på min vita skjorta..) och satte mig på en bänk i solen. Killen som satt bredvid mig och åt önskade mig dessutom en trevlig helg. Bara en sådan sak gör en glad.

Föresten bokade jag om min biljett igår. Ja jag får leva på nudlar och gröt till den 24:e men i stället för att gå hemma och längta i två veckor och bo hos mamma(eftersom min lägenhet är obeboelig) så får jag träffa min älskling redan på onsdag kväll. Underbart!

Hoppas ni får en fin start på helgen!

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Ja, denna helg är minst sagt efterlängtad!
  Utöver sovmorgon, har du några andra planer?
  Hoppas att du får en riktigt fin helg.
  Kram

 • Madeleine

  Det är helt otroligt vad ett leende eller snälla (spontana?) ord kan muntra upp.
  Vilken tur att du fick komma tillbaka till skolan sen – till ett klassrum fullt med muntergökar…

  Ses i morgon kväll kanske. Nu ska jag dricka te, ligga under täcket på soffan och se på film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.