C'est la vie

Svensk middag, regnbågar och träningsstart


Vi såg en helt fantastisk regnbåge igår kväll. Eller rättare sagt TVÅ brevid varandra. Ser ni den svagare till höger om den starka? Och den ena gick verkligen heeela vägen. Mäktigt tycker jag!

Det blev en riktigt trevlig familjemiddag igår. Men alltså nu vet man ju att man är tillbaka i Sverige, klockan nio hade vi redan ätit upp desserten för länge sen och alla utom jag var ute ur lägenheten kvart över. Haha!

Vet ni vad jag ska göra nu? Jo jag ska dra till gymmet. Yes indeed. Nu jäklar ska jag komma i form igen. Jag får ju nästan håll och andningsnöd bara av att springa mina tre trappor till lägenheten.
Jag har inte varit på Sats på 1,5 år(har fryst mitt kort medans jag bodde utomlands men det är öppet sen 1 sep) så det kommer kännas lite märkligt. Jag har till och med fått med mig Stina på det här. Det är ju alltid roligare att träna ihop 🙂
 
Efter det ska vi käka lunch någonstans. Det blir en bra start på helgen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.