Health & Fitness

Dåligt system

Oj vad jag kommer ha träningsvärk i morgon. Skönt 😉 Tyvärr har det blivit något missförstånd på SATS så trots att jag ska få träna på båda centren så är jag skriven på City och kan inte träna på Entré, så jag måste dit och prata med dem. Hon lät mig göra det nu idag men om jag ska träna på båda så måste jag betala 50 kr extra i månaden. Bullshit tycker jag. När de bara ha tre center i stan så borde man kunna träna var man vill för samma pris. Det är så pass dyrt som det är! Och jag har varit medlem där i över fem år. Jaja det är ju ett typiskt i-landsproblem och jag kan ju välja bara ett center, men det vore skönt att kunna träna på båda eftersom att min skola ligger nära det i stan.

Hur som helst så har jag varit hemma och duschat nu, och ska iväg och möta upp Stina igen för lite thaimat till lunch och förhoppningsvis kaffe senare.

Later!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.