C'est la vie

You give me something


På löpbandet


En väldigt underbar vän <3


Nu börjar allvaret, dags att fylla kalendern igen. Semestern är över och på måndag börjar skolan.


Vilken mysig dag jag haft. Först träning(har redan börjat få träningsvärk!) och sen drog jag och Stina och åt lunch. 45 spänn för god thaimat är mer än överkomligt. Efter det fastnade vi på Åhlens alldeles för länge. Provade mössor och annat. Sen blev det mer shopping(hehe) och så en fika på EH. Jag hittade ett fint fodral till min dator med men jag vet inte om jag kanske ska köpa en riktig datorväska istället. Men var hittar man det?

Nu är jag hemma hos Fanny. Vi har käkat middag, snackat skit, kollat snygga killar på dejtingsajter m.m m.m… Men gissa vad? Nu sover hon, haha! Ligger här och småsnarkar. Stackars småbarnsmammor de har det inte lätt 😉
Jag ska plocka undan lite och sen dra hemåt för i morgon ska jag upp ganska tidigt.

Christophe ringde mig nyss. Så glad jag blev! Vi ringer inte varandra på mobilen längre för det blir för dyrt men det var skönt att få höra hans röst innan jag går och lägger mig. Han sa att ”c’est horrible” som han saknar mig, haha. Min fina fina älskling, som jag älskar så sjukt mycket ♥

Sov så sött mina fina läsare!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Hoppas att dagarna kommer att gå fort nu när skolan drar igång och att du snart är hos din älskade och i din älskade stad igen.
    Jag mailar dig mitt nummer så kan vi höras av om du har en stund över.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.