Vardagslyx

Kaffe gjort på kärlek


För varje kaffe jag köper så skänker jag en skolmåltid i ett u-land. Och det tycker jag verkar bra för framtiden.


Här är en som alltid stöttar och peppar mig. Som alltid lyssnar och ger bra råd. Som aldrig dömer. En som jag inte skulle klara mig utan <3


Jag pratade lite franska med dem på boulangeriet, men gud vad det känns märkligt att prata franska i Sverige. Även om de är fransmän.


Me and my child

Idag har det varit helt underbart väder. Varmt, blå himmel, ljumma vindar. Och sen har jag haft en mysig dag dessutom. Jag och Sophia brukar ju ses ganska ofta men hon har jobbat mycket och dessutom en fin pojkvän som hon såklart vill vara med en massa. Men det gör inget för hon förtjänar det och då blir det liksom så mycket roligare när vi väl ses. Om vi hänger varje dag i en vecka så slutar det ibland med att vi blir ovänner(det brukar hålla ungefär 2-3 timmar, sen ringer någon och tycker att vi varit ovänner tillräckligt länge) eller irriterade på varandra. Haha!

Hur som så köpte vi kaffe på Barista, som smakade både bränt kaffe och bränd mjölk. Så vi gick tillbaka och förklarade vänligt. De var så coola och trevliga och gjorde såklart nytt kaffe till oss, men extra mycket kärlek. Det är fin service det! Med vårt nya krämiga kaffe gick vi förbi Boulangeriet(ska skriva mer om det sen!) och köpte några macarons, sen satte vi oss och solade, pratade och njöt i Magistratsparken.

Jag har fått låna Sophia cykel eftersom att hon är borta hela helgen, så jag och syrran drog till Willy’s för att handla. Där stötte jag ihop med ett välbekant ansikte. Vi har inte setts på 1,5 år pga en omogen dispyt(goes both ways kan jag erkänna) så det var skönt att få bryta isen och lämna allt skit bakom.
Det var verkligen kul att se dig och jag hoppas allt går bra med jobb och annat 🙂

Nu ska jag hjälpa syrran med en marinad. Hon ska bjuda familjen på middag ikväll den sötnosen.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.