C'est la vie

Vem tror du att jag är egentligen?


Jag gillar min webcam!

Sophia ringde och väckte mig kvart över tio(nej jag såg inte bara ett avsnitt inatt…) och tyckte att jag skulle snabba mig att bli klar så att vi kunde ses.
”Ja men då kommer du till mig vid elva då?”. ”Ehh…”

Klick.

Det tar alltså en kvart att gå hem till henne från mig. Okeeeej…?? Jag tror att hon var lite vimsig och trodde att hon pratade med någon annan, snabbare människa. Typ sig själv. 30 minuter för att äta frukost, sminka mig och byta om fem gånger? I don’t think so. Nu är jag ju dock ännu senare. Men å andra sidan ska jag mata hennes katt hela helgen så hon får vara lite openminded tycker jag.

Fast nu är jag faktiskt klar och ska bara ta på mig skorna. Then I’m ooooff to the city. Vi hörs i eftermiddag mina kära läsare.

Hoppas ni får en fin dag!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.