C'est la vie

Sunday update

IMG_6597 IMG_6632

Igår kväll var jag på en riktigt trevlig middag tillsammans med sju andra tjejer. Det diskuterades och skrattades vilt medan vi njöt av en härlig trerätters. Alla hade olika bakgrund men de var verkligen öppna personer så vi gick väldigt bra ihop. Maten dessutom, herregud vad god den var. Gazpacho till förrätt, halvstekt färsk tonfisk med mango- och avokadosalsa och sedan en helt perfekt crème brûlée till efterrätt. Ja ni hör själva.

Jag kom förresten på att jag har skrattat så himla mycket de senaste dagarna. Det finns inte mycket som slår känslan man får när nästan tårarna sprutar för att man har så roligt. Då känner jag mig levande.

Tyvärr glömde jag min kamera hemma hos värdinnan så jag får försöka hämta den senare i eftermiddag. Till dess får ni två bilder jag tog när Ina var här. Nu ska jag strax cykla iväg för att gå på yoga med Madde. Det ska bli spännande!

Just det, glöm inte att du kan vinna fina heminredningsprylar från StyleMood. Fram tills 21.00 ikväll har du en chans att motivera varför just DU ska vinna. Du hittar tävlingen här!

//The dinner last night was so much fun. Everyone (I only knew three out of 8 people) was really nice and easygoing, so the whole evening was very chill and we laughed a lot. I love those moments when you laugh so much that you just forget everything else. All the troubles, worries, sorrows and disputes just fades out. Those times in life makes me feel so alive. We discussed a lot of fun topics, had an amazing three course meal and got to know each other. 

This morning I’m off to yoga with my friend Madeleine. Exciting! 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.