Berlin,  THROWBACK

Memories from Berlin

Jag är otroligt ressugen nu. Igen. Jo jag vet att jag nyss var i Stockholm och innan dess i Frankrike men på något vis känns det som att ju mer jag reser desto kortare är min lead time från att jag kommer hem från en resa och vill åka iväg igen. Tidigare kunde jag känna att jag behövde resa iväg någonstans minst var tredje månad och sedan har det kortats ner ytterligare det senaste året. Jag menar, på fem månader har jag varit iväg på fem olika resor. Jag behöver kanske chilla lite. Nu sitter jag dessutom i en position då jag absolut inte kan lägga några pengar på resor och måste spara allt jag kan undvara. Fast det är egentligen inte så värst negativt för jag vet att det är värt det i slutändan, så jag försöker se det som startsträckan till det målet i stället.

Längtan efter att resa iväg och saknaden efter mina vänner som befinner sig på olika platser i världen dämpas lite av att att se tillbaka på härliga resminnen, som de här fotona från Berlin. Jag blir så varm i hjärtat när jag dessa bilder för vi hade en så underbart rolig och mysig helg.

På tal om helg så är den här helgen snart slut och som avslut så ska jag cykla hem till en kompis för filmkväll. Vad har ni haft för er i helgen förresten? Alltid kul att höra!

//Looking att old travel memories with loved ones eases up the longing for ”going somewhere”. Right now I need to save up to a bigger travel. I have a goal so I’m sticking with that for the time being. These photos are from the weekend I spent in Berlin this spring. I really like them. Mostly because I had such lovely three days with two of my dearest friends.

0

0 kommentarer

 • Linnea Aurora

  Förstår helt vad du menar med känslan av att behöva resa! Men som du sa, det är ju ändå bra (och kan ”lodras” (hahaha?) lite) när en har bilder och sådär att titta på!

 • Johanna Utterberg

  Vilka härliga bilder och förstår den där känslan med att vara ressugen hela tiden, jag var det ständigt när jag var 16-20 år och reste mycket då, vill hela tiden ha en resa bokad så jag hade något och se fram emot. 😊 Hejaheja, ska bli spännande med tävlingsresultatet sen!!

 • Katerina

  Kanske har din reslängtan blivit starkare sedan du bosatte dig i Sverige igen? Även om det var ett tag sedan kanske det tog ett tag att liksom landa 😊 Så känner i alla fall jag, när jag bodde i Sverige var jag ständigt i väntan på nästa resa, men nu när jag redan upplever något annat jämt har det helt lagts åt sidan. Men jag ska faktiskt resa redan imorgon, så min helg har bestått av att packa och fixa. Det var hela 9 månader sen jag var ”hemma”, så det ska bli riktigt kul!

 • Ljuva Julia

  Jag gillar verkligen inte att resa, men jag har en inbokad i mars som jag trots allt ser fram emot 😃 Vad gäller egentid så är det ungefär bäst i världen 😉

 • christinestories

  Jo absolut, så kan det säkert vara. Det ligger någonting i det du skriver. Åh det låter härligt. Sverige då eller? Hoppas att du får en trevlig resa idag! 😊 Kram C

 • Sandra

  Åh jag saknar också mina vänner som befinner sig på olika platser och just nu längtar jag så mycket efter min kompis Kajsa som bor i Berlin! Så dina fina bilder gjorde mig ännu mer sugen haha. Men jag måste också chilla lite med resorna. Lycka till med sparandet!

 • christinestories

  Ja usch, det suger ibland att sakna vänner långt borta. Jag hoppas att du snart får återse din vän Kajsa. Kanske kan hon komma och besöka dig? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.