C'est la vie

Sunday lovely sunday

I morse gick jag och Christophe upp kl 8. Inte helt frivilligt dock, men hans föräldrar kom hem från sin långa resa. Efter frukosten var vi ute och sprang och nu ska vi till marknaden. Kanske en kaffe på en terass innan det blir brunch med hela familjen M. Min söndag har börjat ganska bra måste jag säga.
I eftermiddag ska jag iväg och titta på ett rum. Vi får hoppas att det är bra för nu vill jag hitta bostad!

Gårdagskvällen var föresten riktigt trevlig. Italiensk middag och sen champagne i ett stort ware house där man kunde köpa exakt allt som fanns framme. Jag ska berätta mer om det sen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.