C'est la vie

Efter en god natts sömn (för en gångs skull)

Träningen fortsätter. Jodå, det går bra hittills. Var ute på en kort men bra runda nyss. Jag känner mig så duktig! Jag sov dessutom ypperligt inatt. Varför? Jo för min snarkande pojkvän fick sova i ett annat rum, haha! Han kom hem lite salongsberusad en stund efter mig igår kväll. Först var han lite gullig och rolig men sen tog det två minuter innan han somnade och började göra massa härliga ljud från sig. Helt plötsligt var han mer irriterande än gullig. Så som ett gammalt gift par så skickade jag ut honom. Den här svenskan skulle fasiken få sig en god natts sömn, basta! Men på morgonen saknade jag honom och sängen kändes så himla tom så då fick han komma tillbaka och kramas. I natt vill jag nog ha honom bredvid mig.

Nu blir det en sen lunch och efter det ska vi ut i solen. Det är inte särskilt varmt men himlen är praktiskt taget helt blå, med undantag för några moln. Christophe(som att det inte räcker att jobba 55 timmar i veckan liksom, man får ju inte direkt lust att göra karriär i den här stan!!) måste förbi kontoret en snabbis för att avsluta något men efter det ska vi sätta oss i en park eller på en uteservering med en kaffe.

Vad hittar ni på idag? Något kul?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.