C'est la vie

Störd

Jag sitter här på en lila sammetssoffa med guldben och bloggar på Hotel Concorde igen. Men strax ska jag dra hem till Janis en sväng. Kanske skickar iväg ett inlägg därifrån.

Idag hade jag planerat att gå upp tidigt och gå in till stan och köpa Christophe’s juklappar. Tyvärr sket sig det helt eftersom att han snoozade i typ 45 minuter och tyckte att det var bättre att ligga och hålla om mig.
”J’adore, je veux juste rester comme ca un petit peu”. Vilket resulterade i att precis när jag var på väg att somna om så väcktes jag av hans väckarklocka. Var 10:e minut.
Nu blev jag helt störd i min skönhetssömn och låg i stället själv och snoozade halva förmiddagen.

Jag orkade halvvägs i kön på GAP, sen gav jag upp. Tänk er en lönelördag + första rea-dagen + dagen före julafton på Åhlens City. Och så lägg ihop det så kanske ni kan föreställa er hur mycket folk det är ute nu. 
I morgon SKA jag gå upp tidigt. Kl 9.30 ska jag vara på väg ut, köpa mig en mocha på Starbucks och blixtsnabbt shoppa det jag behöver för att vara klar innan lunch så alla desperata lunchjulklappsshoppare tar över trottoar och butik.

Nej nu måste jag dra hörni! Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.