Okategoriserade

Redo for ryssvintern

I söndags när vi var på lunch hos Christophe’s föräldrar så fick jag en present av min kära svärmor. Hon hade fått den av sin mamma som i sin tur köpt den i Moskva. Alltså en äkta ryssmössa. Det är utterpäls vad jag förstod. Mjuk och skön är den iafl. Och stor, haha! Jag protesterade först för jag tyckte det var en alldeles för generös present, men hon sa att hon aldrig använde den och att den var för liten för Carole(Christophe’s syster). Hon är så snäll min svärmor. Hur generöst är inte det att ge bort en äkta pälsmössa som hon ärvt från sin mamma?!

Det kändes lite ovant i början men nu tycker jag om den massor. Kommer ju passa bra hemma i Sverige sen med tanke på att vintern skulle bli rekordkall. Ryssvintern som de sa.
Är jag inte söööt? 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.