Vacation

Spanien i morgon!

God kväll vänner! Nya som gamla. I morgon bitti går jag troligtvis något sömndrucken på ett flyg till London, och sedan vidare till Malaga. Det blev billigast med en mellanlandning på Gatwick så jag tar en avstickare västerut innan jag styr kosan ner till medelhavskusten. I fem dagar ska jag hänga med pappa och hans fru Ewa och bo i deras lägenhet som ligger på Costa del Sol ungefär mittemellan Gibraltar och Marbella. Tydligen är det inte sådär varmt nu som jag hade hoppats på men 15 grader är inte fy skam det heller. Jag har inte varit i Spanien sedan helgen i Barcelona 2011 så jag ser fram emot den här resan.

Som vanligt är jag ute i sista stund med packningen men nu tror jag att jag har allt under kontroll. Det är så svårt att packa för plusgrader. Jag minns inte hur man klär sig när det är varmare än 5 grader…? Såhär ser innehållet ut i mitt handbagage. En bok jag troligtvis inte kommer orka läsa, en anteckningsbok för att skriva ner snilleblixt-idéer (den köpte jag i Paris i augusti 2014 så de där snilleblixtrarna verkar inte komma så frekvent), en banan när hungern slår till, godis som jag med största sannolikhet kommer äta upp innan bananen, hörlurar som jag inte kan resa utan, passfodral från & Other Stories, laddare till datorn och sen en necessär med ännu mer grejer jag troligtvis aldrig kommer använda på resan.

Nu måste jag äta min sena middag, diska, duscha och sen sova. Jag ska upp om 8 timmar och jag har varken duschat, ätit middag eller diskat. ”Classic Christine!” som min kompis Precious hade sagt. Vi hörs förhoppningsvis i morgon bitti/förmiddag från någon flygplats.

PS, tack för alla kommentarer. Jag hinner inte svara nu så jag får ta det i morgon. Men kram i alla fall, ni är så fina! <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.