C'est la vie

So, what happened this weekend?

IMG_3433 IMG_3421 IMG_3420

Helgen kom och helgen gick. Det går så snabbt nu så jag hinner knappt med. Det var en bra helg ändå. Detta har jag hunnit med:

  • Födelsedagsfest hos min kompis Isabelle, med både bekanta och nya ansikten. Det är så lärorikt på något sätt att lära känna nya människor. Vare sig det förblir ytliga bekanta, eller vänner.
  • Sett en hel del av Suits – åh det är så bra. Jag får typ lust att flytta till New York!
  • Njutit av det underbara vädret som Malmö bjudit på. Idag solade jag och en kompis i parken. Jag trodde jag hade fått färg, men sedan sa han någoting om att han blev bländad av mina bleka ben.
  • Tvättat och städat – nu ska jag bara vika alla lakan… #fyfaraovadtråkigt.
  • Gått på min sista balettklass för den här terminen – och fick skäll av vår italienska lärare för att jag inte lärt mig alla franska termer och steg. Det känns som att jag borde kunna det…? Jag är inte direkt ”en pointe”, så att säga.
  • Korrekturläst en kompis C-uppsats. Oh. My. Lord. Jag saknar inte att plugga, haha.
  • Snott syrener från diverse buskar. De påminner mig om mitt barndomshem. Vi hade syrenbuskar i trädgården och jag älskar verkligen doften. Nu doftar hela mitt kök syrener. Underbart!
  • Som sagt shoppat lite nya kläder. Tur att sommaren håller i sig hela nästa vecka så att jag kan använda min nya fina röda kjol.

Nu ska jag se vad som finns att äta till middag. En kompis kommer troligtvis över och käkar här och sedan blir det någon slags film i soffan. Perfekt avslut på helgen måste jag säga.

Hur var din helg? Har du hittat på något roligt? Berätta gärna!

//I’ve had a pretty nice weekend with lots of time outside in the beautiful weather we’ve got going on right now. Besides that I’ve done some cleaning, laundry, been to a birthday party, stolen lilacs to put in my kitchen and watched a lot of episodes of Suits. I’ve also worked on a new blog design. I’ll spill the news tomorrow hopefully. Stay tuned!

Now gonna make some dinner and watch a movie. Have a great evening!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.