C'est la vie

Kvällsshopping

Såhär såg jag ut igår kväll när jag flanerade i butiker på Emporia. Det kändes nästan som att vara i Paris när jag åkte för att shoppa klockan halv sex på kvällen en lördag. Även på lördagar är de flesta butiker öppna till kl 20 i Paris, nämligen. Åh jag kan sakna att kvällsshoppa. Det gjorde jag ibland efter jobbet på vardagarna också, och då ofta på Champs Elysées för där stänger vissa butiker kl 24.00 (och nej, det är inte bara lyxbutiker där utan man kan även hitta H&M, Nike, Banana Republic, GAP, Zara….). Jag var inte den enda heller eftersom att de flesta parisare jobbar till kl 19-20 på kvällen.

På tal om just shopping i Paris så är alla plagg jag hade på mig igår köpta i just den staden, hehe. Pretty Ballerinas på fötterna, som ju bekant följde med hem efter senaste besöket. Byxorna är från GAP och några av mina favoriter. Sidenskjortan tycker jag också väldigt mycket om och kommer från Uniqlo – en specialkollektion som de sålde för typ fyra år sedan. Väskan känner ni säkert igen, och den är från & Other Stories. Jag köpte den när jag blev fastanställd på mitt jobb i Paris.

Hursomhelst. Tillbaka till Malmö och verkligheten. Vad jag köpte igår får ni se sen, men nu måste jag ner till tvättstugan och sedan har jag fullt upp i princip hela dagen. Så vi får höras ikväll!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.