Paris

Snart lämnar jag landet

Lite av hemligheten är avslöjad. Gissa var jag ska flyga ikväll? Jag tror ni vet. Bilderna är en ganska bra ledtråd. Paris, såklart. Och sen på fredag (tror jag) ska vi iväg på någon hemlig weekendtrip och C har tagit ledigt på måndag så vi hinner umgås så mycket som möjligt. 

Han mailade över biljetten igår kväll och mitt flyg går kl 19. Han känner mig väl för jag tycker bäst om att flyga på eftermiddagen/kvällen. Det finns inget värre än att sitta på ett instängt flygplan efter alldeles för få timmars sömn. Eller stresspacka kl 7 på morgonen.
Men gud som jag kommer längta hela dagen!

Nu ska jag äta lite frukost och sen cykla iväg för lite ärenden. Solen skiner också så ni kan ju ana hur glad jag känner mig idag.

Ha en fin dag allihop!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.