Inspiration

Fyndat i garderoben

Jag hittade två saker i min garderob som jag inte använt på väldigt länge. Sjalen passar till alla mina marinblå kläder och väskan blir cool till ett par jeans och en snygg topp. Så det är nerpackat i resväskan. Nu ska jag bara plocka bort lite i sista stund. Som vanligt. Visst är det svårt att packa för fyra dagar? Jag tycker ju i och för sig alltid att det är svårt att packa. Jag borde lärt mig nu efter 8 resor på 1 år.

0 kommentarer

  • Sofia

    Packa lätt är jag expert på! Jag och min vän C är alltid de som bara har lite på botten i väskan men ändå aldrig saknar något på resan =) Det är bara att fortsätta öva!

  • Jenny

    Ha det underbart nu och njuuut! Insup varje ögonblick och insup din karl ordentligt! 😊 Det pirrar till och med lite i MIN mage när jag tänker på hur det antagligen pirrar i din just nu…. 😊 Ha en underbar helg! Och grattis på födelsedagen antar jag då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.