Things I like

SUMMER BREEZE

Jag läste att vintern är på väg snart. Det är ju helt galet att jag går jag runt i min tunna vårjacka i början på november. Jag kan inte påstå att jag längtar efter vintern alls. Jag längtar snarare tillbaka till sommaren. Långa dagar, varma nätter, solen som värmer ansiktet. Doppa fötterna i havet och höra känna en varm bris. Ni vet vad jag menar va?

Den här bilden tycker jag så mycket om. Den tog C på mig när vi var på bröllop på L’ile de Yeu i juni. Den ön var så vacker. Jag är så tacksam för de fina platserna i Frankrike som jag fått se. Jag hoppas att jag får chans att se mer av landet inom en snar framtid. Pays Basque ska tydligen vara helt fantastiskt fint.

0

0 kommentarer

 • Carolina

  Känner detsamma, verkligen! Frankrike har så mycket att ge och det är så underbart att verkligen få se så mycket av det landet och dess kultur.

 • Jenny

  Ja det har varit riktigt ljummet. Fast igår var det svinkallt när jag gick till jobbet. Måste kema min vinterjacka så jag kan sätta på mig den utan att rynka på näsan. 😉

  Men GUD vilken fin nya header! Finaste hittills! Du är duktig! Jag har fortfarande inte fattat hur man kan ha flera bilder samt göra större text i paint. Min header är designad av proffs och min blogg programmerad av ett annat proffs. DEt är tur man har kunniga vänner, alltså… 😊 I alla fall. Jättesnyggt!!!!

 • Ellinor

  Jätte fin bild och så fint du fått det här inne sedan – du är så kreativ och duktig! Du vill inte göra om min header också 😉

  Det är verkligen en fantastisk höst vi fått tillfälle att njuta av i år. Jag har också läst att vintern dröjer åtminstone till december – underbart!

  Hoppas du får en underbar dag!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.