C'est la vie

Snart helg


Kanske ska läsa min glömda Marie Claire istället för att dega på bloggen?

Snart helg igen… thank god! Och denna helgen blir det inte att snöa in sig. Bara ha trevligt. I morgon ska jag till Sonia Rykiel i St Germain des Pres och köpa den här ”hatten” till Robin och sen blir det en kaffe med Precious. Vi har försökt få ihop en kaffedejt i 3 månader nu, haha!
Efter jobb ska jag träffa Natalie för middag på favoritrestaurangen(gissa vem som ska köpa sig en STOR Mojito? Haha, denna deppvintern kommer göra mig till alkis :-P), sen förmodligen möta upp med Manuel och några andra för fler drinkar. Blir nog bra. Och om 1 ½ vecka flyger jag till Stockholm! Mitt hopp just nu 🙂

Just nu är inspirationen på noll. Jag har inget att skriva om. Så bloggen får en liten paus.

Jag återkommer när jag känner att det är roligt igen. Kanske blir i övermorgon, kanske om en vecka. Je ne sais pas.

À bientöt!

0 kommentarer

  • isabelle

    Tack! Bilden är faktiskt inte från själva lägenheten (hittade den på google), dom har hunnit plocka bort lägenheten på hemnet, så jag får vänta med bilder tills vi flyttar in:) 3e maj blir det dax! Skönt att slippa flytta under snöslasket.

  • Maja: STYLE & LIFE by LEIA

    hEHE….tur att sista meningen är typ en av tre meningar jag kan;)

    Låter som fullspäckat men härligt schema….och jag hoppas att du snart är tillbaka….FÖR ATT DU VILL DET SÅKLART:)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.