C'est la vie

Snacka om nyheter

Jag kom på att jag har glömt visa min nya fina cykel. Den fick jag i (väldigt) tidig födelsedagspresent av min fina pappa(och Ewa?). Den är köpt begagnad men har bara något år på nacken. Visst är den fiiiiin!? Och nu slipper jag gå överallt eller tvingas betala multum på bussbiljetter.
Tack tack tusen gånger, jag är så glad!

Min kväll blev så trevlig. Roliga och sympatiska människor som jag ser framemot att lära känna mer. Och så roligt att få spendera en kväll med att prata franska! Förhoppningsvis kan jag hänga på nästa vecka med. Nu måste jag gå och lägga mig. Det har varit en lång dag i skolan och i morgon är det ännu en.

Bonne nuit!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.