Things I like

Cross my heart

Det ösregnade när jag vaknade tidigt i morse. Jag somnade om och bad till regnguden att det skulle sluta regna. Och det gjorde det! Nu är det till och med sol ute. Det får man ta som ett bra tecken denna något sega och trötta morgon. Idag blir en bra dag. Hoppas vi.

I  brist på stora valmöjligheter så får det bli så enkelt som jeans och linne idag. Men mitt fina korshalsband får piffa till den tråkiga vardagsoutfiten idag. Jag har letat efter ett sådant halsband i flera år. I princip. När jag såg det i affären var jag tvungen att köpa det. Jag ångrar inte köpet en sekund!

Hoppas ni får en fin dag!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.