Travels

Längtan efter blått vatten och vita stränder


Bild från solsemestern i södra Frankrike förra sommaren.

Nu sitter jag här efter lunchen med en påse lösgodis och kommer nog troligtvis ha ont i magen om fem godisbitar. Men vad gör det om tusen år?

Tyvärr är det inte bra för sparandet. Jag skulle vilja resa bort i höst. Killen och jag har pratat om en city weekend i t ex Prag, men just nu lockar det mer med turkosa vatten, palmer och vita stränder. Jag gillar hösten, men så är den ju oftast så kort i Sverige. Tanken på snö igen i november får mig att längta bort. Långt bort. Bristen på soltimmar fungerar inte ihop med mitt behov av soltimmar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.