C'est la vie

Smart ass


Nyinköpt mobil, fullt ovetande om sanningen om sin nya klantiga ägare.

Just nu är det inte mycket jag har koll på. I fredags råkade jag gå hem med jobbets kontokort, vilket jag sedan glömde ta med i morse så jag fick offra min lunchtid för att hämta det. Nu har jag råkat slarva bort mitt svenska simkort till mobilen. Det är ju såklart skitbra nu när jag ska hem till Sverige snart och redan betalar 80 kr i månaden för mitt svenska nummer eftersom det bara går att frysa en gång under bindningstiden (det går som tur är ut i augusti, då stänger jag ner det!). Det kostar 250 kr att beställa nytt. Frågan är om det är värt det? Dessutom har jag tappat min telefon femtioelva gånger i marken/golvet så den knappt fungerar längre. Hur klantig får man lov att vara?!

Nej jag är så trött så jag ser dubbelt, på riktigt, så jag ska stänga ner och sova. Kanske drömmer jag om var mitt simkort är så jag hittar det i morgon, hehe.

0

0 kommentarer

  • Magdalena

    Har läst att om man vill hitta något man e av med ska man lägga en sax och en nyckel i ett fönster så typ efter en dag eller innan ska man hitta det!?!?! Låtet helskumt. Men när man googlar på det så finns det folk det har funkat på? Haha aldrig testat själv. Kanske värt ett försök ? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.